Range Rover, Land Rover en Jaguar diefstal door "Key Cloning"

Range Rover, Land Rover en Jaguar diefstal door "Key Cloning"

Range Rover, Land Rover en Jaguar hadden allemaal vertrouwen in hun nieuwste ECU-softwareversie en hun alleen-lezen keyless-module om het klonen van sleutels te stoppen. 

Maar de autodieven zijn altijd een stap voor bij het ontwerpen en ontwikkelen van de nieuwste software en componenten om een ​​nieuwe sleutel in uw voertuig te klonen en weg te rijden. De modellen lopen allemaal risico!

Als u een van de bovenstaande voertuigen bezit, is het tijd om uw voertuig te beveiligen om u volledige gemoedsrust te geven. We bieden een aangepast startonderbrekerpakket en anti keycloning om te voorkomen dat uw trots en vreugde wordt gestolen. De nieuwste reeks diefstallen op deze voertuigen is te wijten aan een range rover die een paar datakabels in de dodehoekmodules achter de wielkastbekleding plaatst. Dit betekent dat een dief eenvoudig de wielkastbekleding wegtrekt en toegang krijgt tot de 2 datakabels (bekend als Can-Bus), zodra de kabels erop zijn aangesloten, plaatst de dief een nieuwe sleutel tot aan de onderkant van het deurglas van de schijf en binnen 15-20 seconden wordt een nieuwe sleutel geprogrammeerd waarmee het voertuig kan worden weggereden. De nieuwe Land Rover- en Range Rover-voertuigen worden geleverd met een in de fabriek gemonteerde tracker, deze kan binnen enkele seconden worden gevonden en verwijderd en veel verzekeringsmaatschappijen accepteren nu geen in de fabriek geïnstalleerde trackingsystemen op deze voertuigen. Laat bij ons een high-tech innovatief beveiligingssysteem monteren waardoor deze methodes onmogelijk zijn! 

7-9-2022 09:59