Mazda CX60 & CX5 upgrade alarmsysteem

Mazda CX60 & CX5 upgrade alarmsysteem

Met trots kunnen wij mededelen dat wij in samenwerking met Mazda Motor Nederland een fantastisch project hebben kunnen afronden om de verschillende Mazda modellen te voorzien van een optimaal beveiligingssysteem. 

In 2021 zijn we in samenwerking met Mazda Motor Nederland gestart om het af fabriek beveiligingssysteem te optimaliseren en zo diefstal van bijvoorbeeld de CX-5 tegen te gaan. In 2021 heeft KIWA SCM ons Mazda Keyless Block systeem goedgekeurd voor alle 6e en 7e generatie Mazda modellen. Na installatie van het Keyless Block Systeem kan de dealer een tweetal SCM certificaten verstrekken KE01 aanvullende maatregel en het fabriek startonderbreker systeem Klasse 1 is hierdoor te certificeren. 

Nu vrij recent de nieuwe CX-60 geintroduceerd is waarvan in de regel de catalogusprijs boven de € 50,000 reikt is in veel gevallen een Klasse 3 beveiligingssysteem vereist door de verschillende verzekeraars. Wij hebben daarom in 2022 wederom in samenwerking met Mazda Motor Nederland en KIWA SCM de beveiligingssystemen van de nieuwe CX-60 en de CX-5 voorzien van diverse upgrades waardoor deze klasse 3 te certifceren zijn en er een goed en betrouwbaar beveiligingssysteem aan boord is. 

Deze upgrades zijn exlusief bij uw Mazda dealer aan te schaffen. Kijk op https://www.mazda.nl/forms/vind-een-dealer/ voor de dichtsbijzijnde dealer en maak vandaag nog een afspraak voor een goedgekeurd klasse 3 beveiligingssysteem of Mazda Keyless Block systeem 

7-9-2022 09:34